Ressurser 

På jakt etter enkel og forståelig informasjon om digital markedsføring? Her finner du et par caser og bloggposter som viser deg hva andre bedrifter gjør slik at du kan bli inspirert og lære noe nyttig. 

Blogg

Case med Bisnode

Se hvordan Bisnode og to andre norske bedrifter doblet antall henvendelser fra sin digitale markedsføring på under 90 dager  (uten å bruke en krone mer i annonsering).

Se videoen her.

Hvordan lokal byggmester markedsfører seg på Facebook

En enkel aha-opplevelse gjorde at HIBAHUS-forhandler Byggmester R. Vallestad As fra Sotra satset alt på Facebook. Det har de ikke angret på ett sekund!

Les artikkelen her.

Hvordan lage effektiv markedsføring som selger for bedrifter i bygg- og anleggsbransjen

Se opptak av dette gratis webinaret hvor jeg viser steg-for-steg hvordan bedrifter i bygg- og anleggsbransjen kan lage enkle markedskampanjer som både selger og skaffer deg henvendelser fra nye kunder. 

Se webinaret her.

Hvordan Byggmester Vallestad markedsfører seg på Facebook

Sliter du med å få effekt ut av markedsføringen du gjør på Facebook? Se denne videoen og bli inspirert av hva denne utbyggeren gjør for å få oppmerksomhet som leder til salg på sine Facebook-sider. 

Se videoen her.

Hvorfor Facebook er ubeskrivelig underpriset

Se denne korte videoen og forstå hvorfor Facebook kanskje er den absolutt beste «dealen» du kan kjøpe om dagen og hvorfor det ikke nødvendigvis trenger å være det i morgen.

Se videoen her.

3 vanlige feil bedrifter i byggebransjen gjør på Facebook

Gjør du også disse feilene når du prøver å markedsføre bedriften din på Facebook? Det skjer omtrent ukentlig at jeg snubler over bedrifter som gjør dette igjen og igjen…

Se videoen her.

Hvordan Smart Varme doblet antall henvendelser fra sin digitale markedsføring

Lurer du på hvordan du skal få mest mulig ut av annonsekronene dine? I denne casen viser jeg deg konkrete eksempler du kan implementere selv for å øke effekten uten å bruke mer penger på annonsering. 

Se videoen her.

Hvordan komme skikkelig i gang med Facebook-annonsering i 3 enkle steg

Denne gratis videoguiden viser deg steg-for-steg hvordan du setter opp og kommer i gang med dine første annonser på Facebook.

Se videoen her.

Er jeg riktig samarbeidspartner for deg eller ikke? 🤔

Send meg en uforpliktende melding på Facebook eller på 97159304 så tar vi en prat.